ISAAC RIERA, ACABA NOVÉ A LAVAREDO ULTRATRAIL

Posted on Posted in Isaac Riera

Isaac Riera va certificar el cap de setmana que el seu nivell, a les curses de muntanya està punjant de forma exponencial. Ho està fent mitjançant treball, entrenament i molta força de voluntat. El novè lloc a la Lavaredo Ultra Trail ho demostra, com també deixa ben clar que encara pot estar més amunt.

El de Sant Hilari es presentava als Dolomites amb la màxima il·lusió i ganes. Els seus entrenaments havien estat aptes per a la distància de 120km que havia de fer, i només calia “donar-li a les cames” i gaudir.

Així ho va fer, el corredor d’Sport HG va sortir amb ritme i va entrar en el grup capdavanter, el grup s’estirava i ell no deixava d’estar entre els 10 primers, posicions que va ocupar durant tota la cursa.

Durant la cursa, l’Isaac no va tenir cap tipus de molèstia de la lesió, una mostra més que el seu treball ha estat el correcte, i va poder fer la “seva” cursa. Durant els primers 90 km, les sensacions varen ser molt bones. Els darrers 30km, sí que el de Sant Hilari va començar a patir. L’Isaac va saber apretar les dents, donar-ho tot, i l’innactivitat de principi de temporada no ha impedit que al final, fes el seu primer podi a una prova com la Lavaredo Ultra Trail, puntuable per l’Ultra Trail World Tour.

Només finalitzar la cursa, Isaac Riera comentava que “estic molt content d’aconseguir el 9è lloc de la general” Riera afegia “durant els primers 90 km hge tingut molt bones sensacions, i després he començat a notar el temps d’aturada”. El d’Sport HG finalitzava dient “he sabut patir des del kilòmetre 90, fins a meta, perquè el que no volia era perdre el podi”.